SJEKK TILGJENGELIGHET            
SJEKK TILGJENGELIGHET
   

Hotell Asker

Velkommen til badehotellet
Kontakt oss >
Kontakt oss >
Lurer du på noe?
Ring oss på +47 32 79 40 00

Badehotellet i Holmsbu

Badehotellet er et hyggelig overnattingsalternativ for deg som enten i forbindelse med jobb eller ferie er på jakt etter et litt annerledes hotell. Asker sentrum ligger kun en 45 minutters kjøretur unna vårt flotte hotell i hjertet av tettstedet Holmsbu. Idylliske Holmsbu med sine spennende gallerier, koselige butikker, hvitmalte trehus og nærhet til sjøen er en lokal “sørlandsidyll” som bare venter på å bli oppdaget av deg som ennå ikke har vært her.
Et nydelig sted å tilbringe late feriedager eller produktive bedriftssamlinger. Badehotellet i Holmsbu er et overnattingssted som bør prøves, om du tenker å bestille overnatting i nærheten av Asker-, Drammen- eller Osloområdet.
Holmsbu Badehotell – en hotellperle med tradisjoner

Holmsbu Badehotell – en hotellperle med tradisjoner

Holmsbu Badehotell er et hjemmekoselig og intimt trehotell med lange tradisjoner og røtter tilbake til 1880. Inne på selve hotellet har vi 39 sengeplasser, fordelt på enkelt- og dobbeltrom. Mange av rommene har fin sjøutsikt over Drammensfjorden og havna og noen har også balkong og egen utgang. I sommersesongen er det feriegjestene som inntar hotellet. Resten av året er Badehotellet et moderne kurs- og konferansehotell, viden kjent for sitt stemningsfulle interiør, vakre utsikt og hyggelige personale. Mange dagsturister kommer dessuten innom for å spise i restauranten vår og nyte sjøutsikten fra verandaen.
 
Flere av gjestene våre som kommer igjen år etter år sier følgende: “Å komme til Holmsbu badehotell er som å komme hjem!”. Andre mener at “Å besøke Badehotellet er som å komme hjem til en rik bestemor”. Det har de nok litt rett i. Når man ankommer badehotellet får man følelsen av at man går inn i en tidsmaskin som tar en tilbake til 1920-1930-tallet. For noen gir også Badehotellet assosiasjoner til den danske TV-serien med samme navn. Hjemmekoselig atmosfære med stil og lokal tilhørighet – det er Badehotellet! I restauranten henger et flott maleri malt rett på vegg i 1938 av Erling Clausen, en av “Holmsbu-malerne”,  som gjennom sin pensel foreviget livet i Holmsbu

Hotell i Asker-området

Badehotellet har de fineste omgivelsene

Legg sommerferien til sjøen i år, eller ta en avslappende helgetur hit til badehotellet i Holmsbu. Det er fantastisk å våkne opp hver dag til bølgeskvulp og lukten av sjø mens ei snekke tøffer forbi ute på fjorden.

Holmsbu befinner seg bare 50 min. fra Oslo og 30 min. fra Drammen og Drøbak. Det går busser helt frem til Holmsbu sentrum, så det er ingen problem å komme seg ut hit uten egen bil. Enten du er her på ferie eller på jobbkonferanse, kommer du til å sette pris på de vakre omgivelsene her i Holmsbu. Hvitmalte hus, blå himmel og solglitrende sjø – spesielt sommeren i Holmsbu kan være klisjéaktig vakker.
Badehotellet har de fineste omgivelsene
Man drar ikke forbi Holmsbu, man drar til Holmsbu!

Hotell i Asker

Man drar ikke forbi Holmsbu, man drar til Holmsbu!

I Holmsbu går tiden noen hakk langsommere enn i storbyen. Beliggenheten helt ytterst på Hurumhalvøya gjør at vi er langt fra storbyens mas og jag. Hver morgen klokka kvart over ti, hele året igjennom, møtes de fastboende til kaffepause nede ved sjøen. Kaffen medbringes eller hentes rykende fersk og nytraktet fra Holmsbu landhandel. Der blir det ofte et lite stopp for å slå av en prat, for her ute kjenner de fleste hverandre godt. Det nytter ikke å stresse, den eneste løsningen er å legge inn litt ekstra pratetid i programmet. Vi som bor her setter ekstra stor pris på dette aspektet ved det lille tettstedet vårt. Sjarmen ved Holmsbu er at alle kjenner alle og hver enkelt er med og bidrar til at de andre skal ha det bra.
Når du kommer på besøk på Badehotellet ønsker vi å dele noe av denne roen og dette samholdet med deg. Hos oss har du lov til å roe helt ned og bare nyte lukten og lydene fra sjøen, sitte på verandaen og titte på båtene som går forbi, eller rusle bort på et varmt svaberg og slikke solen. Vi skal gjøre vårt for at du har alt du trenger, og vi gleder oss til å få ønske deg velkommen til oss

– Jeg har et jobbmøte i Asker - bør jeg bestille rom på Badehotellet i Holmsbu?

DSC08469
DSC08531-Recovered
Vi befinner oss ytterst på Hurumhalvøya mellom Drammensfjorden og Oslofjorden. Med dette i mente: Ser du etter hotell i Asker med gangavstand til sentrum, ligger nok Badehotellet i Holmsbu litt for langt unna for din del. 
DSC08640
Men har du bil og tid til litt over en halvtimes kjøretur, befinner vi oss høyt på lista over hoteller i Asker som bør avlegges et besøk! Etter en lang og hektisk dag i Oslo eller Drammen kan det være deilig å komme seg ut av sentrum, trekke seg litt tilbake og samle krefter med bølgeskvulp og sjølukt som bakteppe. 
DSC08690

Hotell asker

Velkommen til vårt moderne konferansehotell ved sjøen

Badehotellet er godt tilrettelagt for bedriftssamlinger for små- og mellomstore bedrifter. De to møterommene våre har plass til 60 mennesker, er tilrettelagt for videokonferanser og utstyrt med prosjektor, flippover og whiteboard. I tillegg har vi flere mindre grupperom som står til kursdeltakernes disposisjon. Møterommene har vinduer hele veien rundt og flott utsikt mot sjøen og havna. I pausene er det bare å åpne døra og gå ut på terrassen utenfor for å trekke inn litt frisk sjøluft.
 
Trenger dere noe i forbindelse med kurset/konferansen, går dere bare opp trappen til resepsjonen, der vi står klare til å hjelpe. Vi vil gjerne gjøre det lille ekstra for dere! Badehotellet er lite og oversiktlig, og vi blir ofte godt kjent med gjestene våre. Alt tilrettelegges etter bedriftens ønsker og behov og vi legger oss i selen for at oppholdet skal bli så vellykket som mulig for dere. Målet er at hele bedriften skal kunne jobbe effektivt og samtidig ha et trivelig opphold. Vi ordner med forfriskninger underveis i konferansen og serverer deilige måltider i vår hyggelige restaurant med piano og sjøutsikt. Holmsbu Badehotell er et konferansehotell våre gjester vender tilbake til, med god atmosfære, hyggelig betjening og gode arbeidsmuligheter for alle som deltar på kursene.
Velkommen til vårt moderne konferansehotell ved sjøen
Ferie, konferanse eller selskap

Hotell i Asker

Ferie, konferanse eller selskap

Holmsbu er et trivelig tettsted ved Drammensfjorden, ute på spissen av Hurumhalvøya i Asker kommune. Det er en skikkelig sommerferiedrøm, med strender, bølgeskvulp og fine kyststier, båthavn, hvitmalte trehus, landhandel, tradisjonsrike spisesteder og spennende gallerier. Det er som å ha en liten bit sørlandsidyll rett på utsiden av Oslo-gryta. Som ferie- og konferansested er Holmsbu perfekt.
 
Badehotellet er også midt i blinken for dere som skal feire en spesiell anledning. Vi arrangerer dåps-, konfirmasjons- og bryllupsfester og har mulighet til utleie av hele hotellet i forbindelse med dette, såkalt “Lei hotellet for deg selv!”. Innkvarter gjestene på koselige rom og nyt den spesielle dagen sammen med utsøkt mat og drikke i restauranten vår, helt uten stress. Ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy opplegget slik at det passer dere.

  
Hotell i Asker med lokaler til leie | Overnatting Holmsbu

Hotell i Asker

Bestill en weekend midt i Holmsbu sentrum

Hva skal man så bedrive tiden med i Holmsbu? Først og fremst håper vi du kan slappe av og nyte hotellet og omgivelsene. I Holmsbu er det en rekke gallerier og flere spisesteder som er verdt et besøk. Stikk gjerne innom turistkontoret i Schulerudgården for å få med deg siste nytt og noen gode, lokale ferietips. Når du først er der bør du ta turen opp i annen etasje til Schulerudstuene der mange ulike kunstnere stiller ut sine arbeider hele året igjennom. Holmsbu Billedgalleri ute på Støa er et annet “must” du må besøke når du er i Holmsbu.
BEA er klesbutikken med det lille ekstra. Her er det Anne Beate som styrer, og hun kan finne på å åpne dørene til alle døgnets tider, om det er ønske om det. Hun har faktisk flere ganger hatt privat åpning for gjester fra Badehotellet, for eksempel.
Bestill en weekend midt i Holmsbu sentrum
Ta turen innom Privaten Café og Juno

Ta turen innom Privaten Café og Juno

Privaten Café i Holmsbu ligger rett ved siden av Badehotellet og havna, og har vært et tradisjonsrikt serveringssted gjennom flere generasjoner. Det ble etablert så tidlig i 1926, og hadde sitt 95-årsjubileum i 2021. Det feiret de med å pusse opp kjøkken og restaurant og uteområdet. Det er Roger på Privaten Cafe som står for de fleste konsertene i Holmsbu. Her er det liv og røre hele sommeren. Roger har god plass ute i sin “blomsterverden” og serverer både mat og drikke til sent på kveld. Prøv for eksempel Holmsbu-fiskesuppa med råvarer fra stedets egen fisker.
Det første man møter når man kommer kjørende inn til Holmsbu sentrum er Juno Kafe, med Roy i spissen. På Juno serveres blant annet pizza, øl og fotball i et fantastisk lokale.
I Shulerudgården finner vi et annet spisested, Restaurant Schulestedet, der man kan sitte i en flott bakgårdshage og nyte maten og livet.
Videre utover mot Holtnes ligger fantastiske Holmsbu Resort med både restaurant og gjestehavn.
 
Hotell Asker: Book rom | Kontakt oss
Kyststier og strender langs Hurumkysten

hotell asker

Kyststier og strender langs Hurumkysten

Rett nedenfor Badehotellet og ved gjestehavna ligger Hotellstranda badeplass. Det er en fin, liten sandstrand med svaberg og gressbakke. Er du en badenymfe har du gode muligheter til sjøbad i området på en av de mange fine strendene i nærheten. Nederst på denne siden er en oversikt over strender langs Hurumkysten.
Kyststien i Hurum går forbi badeplassen. Den er en av mange fantastisk fine kyststier og turmuligheter langs Hurumkysten. Her finner du en oversikt over kyststiene, med turforslag og veibeskrivelse

Hotell asker

Holmsbu inneholder noe for enhver smak

Det er mange flotte hoteller i Asker, men for en helt unik opplevelse – bestill rom på Badehotellet i Holmsbu.
Vi ser frem til å ønske deg velkommen som gjest!
Ring oss på: 32740000 eller book rom online via linken under.
 
Book Hotell | Asker og omegn
Holmsbu inneholder noe for enhver smak