SJEKK TILGJENGELIGHET            
SJEKK TILGJENGELIGHET
   

Om oss

Velkommen til Holmsbu

Velkommen til badehotellet
Kontakt oss >
Kontakt oss >
Lurer du på noe?
Ring oss på +47 32 79 40 00

Om oss

Juni 2021 åpnet vi stolt dørene til vårt vakre lille hotel. Hotellet med sjel og historie i veggene, som vi ydmykt tar vare på og viderefører på best mulig måte.
Vi, Monica og Rolf Vidar Grønvoll Aaen er eiere av Badehotellet og sammen med vårt fantastiske lille team, er vi opptatt av at du som gjest blir sett og godt ivaretatt før og under oppholdet.
Her er vi raskt på fornavn og opptatt av hver enkelt gjest og deres behov.
Med 17 dobbeltrom har vi god oversikt over hver enkelt gjest og mulighet for individuell oppfølging.

Med få ansatte vil dere bli godt kjent med Sandra som er vår assisterende hotellsjef og som også har full kontroll i Restauranten.
På kjøkkenet har vi Niklas, Argesh og Patrick som styrer med full bravur.
I resepsjonen og restauranten vil dere bli kjent med både Marie, Maria og Stine. I tillegg har vi flere flotte kollegaer som jobber med oss.
Og sammen med Monica vil vi gjøre alt for at dere får en god opplevelse hos oss - Alle er vi deres Vertskap!
 
Pakk kofferten og la oss ordne resten for deg!


 
BB6D0A6E-5D72-41E8-9672-30E205625464
Del av fasaden og skiltet til Badehotellet, med busker i forkant

Sørlandsidyll med den gode atmosfæren

Det tradisjonsrike hotellet med røtter tilbake til 1880-årene har 17 hyggelige rom med 38 sengeplasser. Badehotellet er et fantastisk sted for et hyggelig opphold og følelsen av å være på sørlandet.

På 1900-tallet var det flere badehoteller her i Asker Syd, og her på "Badet" (Badehotellet) kunne mor og barn tilbringe sommerukene, mens far ukependlet til jobb i byen. Når helgen nærmet seg, samlet alle barna seg på brygga og ventet på "pappabåten", som brukte rundt 5 timer fra Oslo.
Mange av badegjestene kom tilbake år etter år, til de samme svabergene og strendene, til kjøpmenn som kjente de igjen, og til barnas sommervenner. Her på verandaen kunne de voksne kose seg med noe godt i glasset og nyte solnedgangen.

I dag har vi gleden av gjester som kommer tilbake, har sine faste rom og faste rutiner, kjenner kjøpmannen og finner tilbake til sine svaberg og strender.
I tillegg til våre sommergjester, kommer også våre konferansegjester tilbake, til sine faste rom og rutiner - Vi elsker det!

Lokalbefolkningen her i Holmsbu er med på å skape den helt spesielle atmosfæren med sin gjestfrihet og alltid litt ekstra tid, dette vil dere merke smitter. 
Sammen skaper vi de beste opplevelser og minner.
image0000001
IMG_7503

Korteste veien til rivieraen

Holmsbu om sommeren må oppleves!
På "toppen" av Holmsbu sentrum har vi full oversikt over havnen, butikkene, restaurantene og livet som rører seg.
Senk skuldrene, hør snekka som putrer inn i havnen, livet på stranden, og lyden av sommerglade gjester som nyter livet i Holmsbu.