SJEKK TILGJENGELIGHET            
SJEKK TILGJENGELIGHET
   

Hotell utenfor Oslo? Velg Holmsbu Badehotell!

Velkommen til badehotellet
Kontakt oss >
Kontakt oss >
Lurer du på noe?
Ring oss på +47 32 79 40 00
Hotell utenfor Oslo? Velg Holmsbu Badehotell!

Velg Holmsbu Badehotell!

På jakt etter et hyggelig hotell utenfor Oslo? Hvorfor ikke ta turen til Badehotellet i Holmsbu! Idylliske Holmsbu ligger bare en 50 minutters kjøretur fra Oslo, og kun 30 minutter fra Drammen og Drøbak. Nær nok til at man slipper å bruke hele dagen på reise, men samtidig avskjermet fra storbyens mas og jag, der ute på vakre Hurumhalvøya. Med Drammensfjorden glitrende i sommersol, blå himmel, fine sandstrender og Holmsbus sørlandshvite trehusbebyggelse har man alt man trenger for en skikkelig norsk sommerferie. Absolutt verdt et besøk for deg som ennå ikke har besøkt denne idyllen ved fjorden. Og den som har vært her før, den kommer gladelig tilbake, for Holmsbu er virkelig en perle om sommeren
Besøk vår Sørlandsidyll på Østlandet

Besøk vår Sørlandsidyll på Østlandet

Hva kan man se og oppleve i Holmsbu? Først og fremst er Holmsbu stedet du bare roer helt ned, slapper av og suger inn inntrykkene. Setter deg nede på havna og ser på båtene som kjører forbi, tar en tur på landhandleren for en kopp nytrukket kaffe eller bare spaserer mellom de hvitmalte husene. Du kan også ta turen til noen av de spennende galleriene eller et av de tradisjonsrike spisestedene i Holmsbu.
 
To av kaféene man bør stikke innom, er Privaten Café og  Juno Kafe. Privaten Café ligger ved siden av Badehotellet, og der har den ligget en stund! I 2021 hadde Privaten Café faktisk sitt 95-årsjubileum, og feiret dette med å pusse opp både restaurant, kjøkken og uteområde. Mange flotte konserter har blitt holdt på Privaten opp gjennom årene, og flere skal det bli. Juno er noe av det første du ser når du ankommer Holmsbu. Dette er stedet for en god pizza og en kald halvliter, med fotballkampen på storskjerm i bakgrunnen. Restaurant Schulestedet har en nydelig bakgårdshage som er verdt et besøk, og går du opp i annen etasje i Shulerudgården finner du en rekke spennende gallerier. Ta også turen til Holmsbu bildegalleri ute på Støa. Det er noe du bør få med deg når du er i Holmsbu. Holmsbu Bildegalleri ble bygget i perioden 1963 til 1973 til minne om de tre Holmsbumalerne Oluf Wold Torne, Thorvald Erichsen og Henrik Sørensen.

 

Hotell utenfor Oslo

for deg som planlegger ferie

Det er selvfølgelig mange overnattingsmuligheter å velge mellom for den som ser etter et hotell utenfor Oslo-gryta. Hvorfor bør du velge Holmsbu Badehotell på din neste Norgesferie? Fordi det først og fremst er kjempehyggelig her hos oss. Vi setter gjestene i sentrum og legger oss i selen for at våre besøkende skal få et fantastisk opphold.
 
Badehotellet i Holmsbu er et lite og hjemmekoselig hotell med røtter tilbake til 1880. Du ser kanskje noen paralleller til den danske serien “Badehotellet”? Flere av gjestene våre har sagt at “å komme til Holmsbu Badehotell er som å komme hjem”. Noen har også sammenliknet det med “å komme hjem til en rik bestemor”. Historien sitter faktisk talt i veggene her: Inne i restauranten har vi et maleri malt i 1938 – malt rett på veggen! Maleren er Erling Clausen. Han var en av de såkalte “Holmsbu-malerne”, som foreviget livet i Holmsbu ved hjelp av maling og pensel. Restauranten vår er forresten verdt et besøk i seg selv. Foruten god mat og drikke serverer vi en flott utsikt over fjorden. Så for deg som leter etter et koselig hotell utenfor Oslo hvor du kan innta frokost, middag og lunsj med bølgeskvulp og sjøutsikt, er Holmsbu Badehotell er en utmerket kandidat.
 
Ferie-hotell utenfor Oslo: Book rom | Kontakt oss
Hotell utenfor Oslo – for deg som planlegger ferie
Hotell utenfor Oslo – for deg som skal på jobbsamling

Hotell utenfor Oslo

for deg som skal på jobbsamling

Hjertelig velkommen til vårt moderne konferansehotell ved fjorden. Holmsbu Badehotell er tilrettelagt for bedriftssamlinger for mellomstore bedrifter. Vi har to møterom med plass til 60 deltakere, i tillegg til flere mindre grupperom. Møterommene er store og lyse, med vinduer på hele langsida, og flott utsikt mot havna. Hvert møterom har egen utgang ut på terrassen, så deltakerne kan å gå ut og lufte seg i frisk sjøluft i møtepausene. Det blir servert forfriskninger underveis, og middagen inntas i hotellets restaurant. Det fine med vårt lille konferansehotell er at vi kommer veldig mye nærmere innpå gjestene våre enn hva personalet på større konferansehotell i hovedstaden har sjansen til. Trenger dere noe spesielt til deres konferanse? Si ifra, så skreddersyr vi et opplegg bare for deres bedrift.
Hos oss skal dere både ha det trivelig under oppholdet og samtidig kunne jobbe effektivt. Holmsbu Badehotell er et konferansehotell våre gjester vender tilbake til, igjen og igjen.
 
Konferanse-hotell utenfor Oslo: Book rom | Kontakt oss
DSC08690

Stil og tradisjoner.

Hos oss er gjesten i sentrum

På Holmsbu Badehotell står gjesten i sentrum. Vi strekker oss langt for å kunne gi våre besøkende drømmeopphollet, enten de er her på jobbseminar eller helgetur. Fordi vi er et forholdsvis lite overnattingssted, har vi god oversikt over det som skjer og kan bistå raskt ved behov. Vi har 39 sengeplasser, og mange rom med sjøutsikt. Flere av dem har egen utgang og balkong. Hos oss vil du trolig oppleve å bli tatt med noen generasjoner tilbake til en svunnen tid. Hotellet vårt er modernisert og oppdatert, men har beholdt sin gammeldagse stil – i positiv forstand. Her finner du stilig interiør, vakker utsikt og hyggelig og hjelpsomt personale. Restauranten er åpen for middagsgjester hele høysesongen, og resten av året er det mulig å leie lokaler her til selskaper og samlinger. Badehotellet i Holmsbu er et overnattingssted som må prøves om du tenker å bestille overnatting på et hotell utenfor Oslo.
Stil og tradisjoner. Hos oss er gjesten i sentrum
Lei hotellet for deg selv!

Hotell utenfor Oslo

Lei hotellet for deg selv!

Visste du at du at du kan leie hele Holmsbu Badehotell til deg og dine gjester? Vi arrangerer sammenkomster som dåps-, konfirmasjons- og bryllupsfester og gir deg mulighet til å leie både overnattingsplass og middagslokale til hele selskapet ditt. Med konseptet “Lei hotellet for deg selv!” kan du innkvartere hele selskapet i hyggelige rom, ha en fantastisk feiring sammen og våkne neste dag til bølgeskvulp og nydelig sjøluft. Vi skreddersyr et opplegg som passer dere perfekt. Ta kontakt med oss, så finner vi en dato som passer.
 
Hotell utenfor Oslo med festlokaler til leie | Overnatting i Holmsbu

Hotell utenfor Oslo

Ting å gjøre i Holmsbu og omegn

Når du er ferdig med å utforske gallerier, butikker og restauranter i Holmsbu, kan det kanskje friste med en tur på stranden, eller hva med en tur i hotellets badstue. Her kan du ta badstu og bade i sjøen hele året igjennom. En skikkelig “vekker” og oppkvikker for blodsirkulasjon og humøret. Badstua kan leies i 2 eller 3 timer og med eget vertskap kan vi også servere drikke i badstuen,
 
Det er mange fine kyststier og strender langs Hurumkysten for deg som setter pris på friluftsliv og flotte gåturer. Her finner du en god oversikt over turstier og turer langs Hurumkysten. Badenymfene kan ta en titt på dette kartet over badestrender og badeplasser i Oslofjorden. I selve Holmsbu sentrum er det gode bademuligheter på Hotellstranda badeplass, en fin, liten sandstrand med gressbakke og svaberg, rett nedenfor Badehotellet.
 
Liker du å fiske? Det er mange steder å prøve fiskelykken på i Holmsbu og omegn. Vi kan nevne Rødtangen, som er et populært sted for fiske av sjøørret. Her fanger du også sei om våren, torsk høst og vinter og makrell om sommeren. På Rødtangen kan du både fiske på dypt vann og vade. En skikkelig vakker fiskeplass er Tangene ved Knatvold Camping. Her har du utsikt til Holmestrand, Son, Jeløya og Horten. Sørøst på Hurumlandet, ved Filtvet fyr kan du å fiske sjøørret fra moloen. Spis middag på Villa Malla og ta et bad på den kritthvite stranden under palmesus etterpå. Ja, palmene ved Villa Malla sørger for rene sydenstemningen på varme sommerdager.
Ting å gjøre i Holmsbu og omegn

hotell utenfor oslo

Holmsbu for alle

For ytterligere tips om aktiviteter og steder å besøke i Holmsbu og på Hurumlandet, anbefaler vi en tur innom turistkontoret i Holmsbu. Det er åpent i skoleferien fra 11 til 17, tirsdag til søndag. Nettstedet holmsbuopplevelser.no har også god informasjon om alt som skjer i Holmsbu. Her kan du lese mer om parkering, sykkelutleie, elbåtlading og -utleie, se presentasjon av alle spisestedene og finne ut hvilken badestrand du skal besøke i dag. På denne nettsiden finner du også oversikt over konserter og andre arrangementer som avholdes i Holmsbu. Om du ikke har bil er det enkelt å komme til Holmsbu med kollektivtransport. Det går busser helt frem til Holmsbu sentrum.
 
Vi på Badehotellet i Holmsbu gleder oss til å ønske deg velkommen som gjest!
Ring: 32740000 eller book rom på nett:
Velkommen til vårt moderne konferansehotell ved sjøen
Beste hotell utenfor Oslo? Badehotellet, så klart!

Beste hotell utenfor Oslo? Badehotellet, så klart!

Vi er klar over at konkurransen er stor – det er mange hotell utenfor Oslo å velge blant – men vi mener likevel at vi kan tilby noe ingen andre kan. Stemningen på Badehotellet i Holmsbu er helt spesiell. Her sitter det historie i veggene. I kombinasjon med omgivelsene, havn og sjø og sommer, er det lite som slår et opphold hos oss. Det finnes mange flotte hoteller utenfor Oslo, men når du er på jakt etter fred og ro, stemning og flotte bademuligheter kombinert med kort avstand til storbyen – da er Holmsbu suverent. Badehotellet ønsker velkommen til avslappende helgeturer, jobbkonferanser og sommerferier. 

Våkne opp til blå himmel, bølgeskvulp og lukten av sjø og sol!