SJEKK TILGJENGELIGHET            
SJEKK TILGJENGELIGHET
   

Konferansehotell i Holmsbu

Velkommen til badehotellet
Kontakt oss >
Kontakt oss >
Lurer du på noe?
Ring oss på +47 32 79 40 00

Konferansehotell i Holmsbu

På jakt etter et konferansehotell litt utenom det vanlige? I hjertet av nydelige Holmsbu og med flott utsikt over sjøen og havna ligger Badehotellet, et lite og hjemmekoselig overnattingssted og konferansehotell med velegnede fasiliteter for jobbsamlinger. Vi befinner oss kun 50 min. fra Oslo og 30 min. fra Drammen og Drøbak, og du kan ta buss helt frem. Hos oss kan du kombinere effektiv jobbing med et avslappende opphold med deilige måltider – i en atmosfære som tar deg med tilbake til 1920-1930-tallet. Vi har faktisk røtter tilbake til 1880-årene. I tillegg til å være et populært kurs- og konferansehotell, huser vi fornøyde feriegjester gjennom hele sommersesongen og leier ut lokaler for større eller mindre arrangementer og selskaper hele året igjennom. 
Konferansehotell med store, lyse konferanserom og havutsikt

Konferansehotell med store, lyse konferanserom og havutsikt

Vi har to større møterom tilrettelagt for videokonferanser med plass til bortimot 60 mennesker (ca. 30 stk i koronatider), samt flere mindre grupperom som står til deres disposisjon under oppholdet. Prosjektor, whiteboard og flippover er tilgjengelig. Møterommene er hyggelige og lyse, med vinduer hele veien rundt og fin utsikt. Begge har utgang rett til terrasse hvor man kan trekke pusten og nye utsikten mellom jobbøktene. Utenfor møterommene er et fellesareal, og rett opp trappen finnes resepsjonen, der vi står klare til å gjøre det lille ekstra for dere. På vårt lille konferansehotell er vi “nære” og kan enkelt tilrettelegge etter ønsker og behov. Maten serveres i vår hyggelige restaurant med piano og sjøutsikt.
DSC08690

konferansehotell

Kom til Holmsbu på konferansehotell!

Holmsbu er et koselig tettsted ytterst på Hurumhalvøya i Asker kommune. Her er båthavn og bølgeskvulp, hvitmalte trehus, landhandler og spennende gallerier, samt fine badestrender og kyststier å spasere på. Her kan du faktisk oppleve ordentlig sørlandsstemning bare en times kjøretur fra Oslo. Vårt konferansehotell passer små- og mellomstore bedrifter som ønsker å ha en litt annerledes jobbsamling. Inne på selve Badehotellet har vi 38 sengeplasser, fordelt på koselige dobbeltrom, hvorav flere med havutsikt.
 
Holmsbu Badehotell ønsker å være et konferansehotell våre gjester gjerne kommer tilbake til. Vi legger alle forhold til rette for at bedriften skal kunne jobbe effektivt og samtidig ha et trivelig opphold. Badehotellet et trivelig konferansehotell med god atmosfære og hyggelig betjening og fine arbeidsmuligheter.
  
Ser din bedrift etter konferansehotell? Ankom sjøveien med Rib - våre flinke leverandører i Rib Adventure tar dere med på en opplevelse!
Ta kontakt for mer informasjon.
Kom til Holmsbu på konferansehotell!