SJEKK TILGJENGELIGHET            
SJEKK TILGJENGELIGHET
   

Badehotellet i Holmsbu

Velkommen til badehotellet
Kontakt oss >
Kontakt oss >
Lurer du på noe?
Ring oss på +47 32 79 40 00

Badehotellet i Holmsbu

Badehotellet ligger vakkert til i det idylliske tettstedet Holmsbu i Asker kommune, kun 50 minutter fra Oslo og 30 minutter fra Drammen og Drøbak. Hjertelig velkommen til et hyggelig opphold på Badehotellet - Holmsbu hotell, enten du er på jobbkonferanse med overnatting i Holmsbu eller på en avslappende ferietur.
 
Hotell med historisk betydning

Hotell med historisk fortelling med en ny drakt

Vårt tradisjonsrike hotell med røtter tilbake til 1880-årene har 17 hyggelige dobbeltrom rom, med totalt 39 sengeplasser. Badehotellet er et fantastisk sted for smaken av den norske riviera. Du trenger ikke reise lenger enn til Holmsbu.
Det er det perfekte stedet for dere som vil ha en konferanse, feire den store dagen, reise på tur med kjæresten eller med vennegjengen, eller av andre grunner trenger en litt annerledes overnattingstur. Badehotellet står klar til å ta dere imot. Vi har konferanserom, selskapslokaler, bar, restaurant og en flott uteterrasse. Det er flere flotte gallerier og butikker i Holmsbu, og mange fine kyststier du kan gå i området.

Hotell holmsbu

På jakt etter hyggelig hotell ­ Holmsbu er stedet!

Fra hotellet nytes utsikten over Holmsbu, havnen og Drammensfjorden. Med kort vei ned til stranden og klippene kan dere ikke finne et bedre sted på varme sommerdager. For mange er nok Badehotellet selveste “Hotell Holmsbu”, stedet de har besøkt mange somre før og gjerne vender tilbake til. Og til dere som planlegger en sommer med Norgesferie på hotell: Holmsbu er stedet å være når sola speiler seg i den glitrende sjøen en varm sommerdag. Vi er et lite sted og blir godt kjent med gjestene våre. Hos oss skal du føle deg ivaretatt og velkommen – vi følger deg til rommet og legger alt til rette for at du skal få et fantastisk opphold her hos oss. Hver gjest er betydningsfull og viktig
På jakt etter hyggelig hotell ­ Holmsbu er stedet!
Konferanse med overnatting | Holmsbu

Hotell holmsbu

Konferanse med overnatting ­ Holmsbu

Vi ønsker deg velkommen til opphold på Badehotellet, sommer som vinter.
Om sommeren er det feriegjestene som er i flertall her hos oss, og resten av året er vi et populært kurs- og konferanse-hotell. Holmsbu er et hyggelig sted å samles for små- og mellomstore bedrifter som ønsker å gjøre noe litt annerledes. Badehotellet har velegnede fasiliteter for jobbsamlinger, med møterom tilrettelagt for videokonferanser, et par større møterom og muligheter for bruk av flere mindre grupperom. Hyggelige og lyse møterom med utgang rett til terrasse, fin utsikt og masse vinduer vinduer hele veien rundt.
Deilige måltider serveres i restauranten mellom jobbøktene. Vi skal gjøre det lille ekstra for dere og ønsker å legge alle forhold til rette for at hele bedriften skal kunne jobbe effektivt og samtidig ha et trivelig opphold. Vi tilrettelegger etter deres ønsker og behov. Les mer mer om hotell, Holmsbu og konferansetilbud her.
Hva med overnatting? Badehotellet har hyggelig innredet dobbeltrom, hvorav flere med havutsikt. Dobbeltrommene våre har behagelige dobbeltsenger.
DSC08690
Du drar ikke forbi Holmsbu, du drar til Holmsbu!

Du drar ikke forbi Holmsbu, du drar til Holmsbu!

Badehotellet er et fantastisk sted for overnatting i Holmsbu. Her ute går tiden langsomt, og med beliggenhet helt ytterst på Hurumhalvøya er vi langt fra storbyens mas. Vi som er fastboende møtes til kaffepause kvart over ti alle dager hele året nede ved havet. Vi tar med oss kaffekoppen hjemmefra eller stikker innom landhandleren og får med oss nytraktet kaffe og ferskt bakverk. På veien slår vi gjerne av en prat – her kjenner stort sett alle hverandre, og du må beregne noen minutter ekstra når du tar turen ut. Det er sjarmen med Holmsbu, og det vi elsker, vi som bor her. I Holmsbu har du ikke noe valg – du må faktisk sette av tid til deg selv og andre. Alle er med og bidrar til at de andre skal ha det fint. Unn deg den luksusen det er å roe helt ned og - det er dette vi ønsker å dele med de besøkende.

Vi gleder oss til å få ønske dere velkommen til oss!

Overnatting Holmsbu | Hotell i nydelige omgivelser

Hotell Holmsbu

Overnatting Holmsbu ­ Hotell i nydelige omgivelser

Ser du etter overnatting? Holmsbu kaller! Legg neste sommerferie til sjøen, eller ta en helgetur hit. Det er nydelig  å våkne opp til bølgeskvulp og lukten av sjø hver eneste dag. Inne på selve Badehotellet har vi 17 rom, og mange av disse har fin utsikt over Drammensfjorden og havna. Enkelte av rommene har balkong, og noen har også egen utgang.
 
Flere av våre faste gjester sier at “å komme til deres hotell, her i Holmsbu tettsted og de vakre omgivelsene rundt, det er som å komme hjem!”. Det finnes også en annen variant: “Å besøke Badehotellet er som å komme hjem - til en rik bestemor”. Ja, vi synes også selv det er hjemmekoselig hos oss, og veldig stilig – litt danskinspirert, vil noen si. Hos oss beveger du deg tilbake i tid, til 1920–1930-tallet. Kanskje gir Badehotellet assosiasjoner til den danske TV-serien med samme navn? Samtidig er vi ganske kreative og uredde, noen vil kalle oss "Old fashion i en ny ung kropp"! I restauranten har vi er store deler av veggene malt rett på vegg i 1938 av Erling Clausen, en av “Holmsbu-malerne”,  som malte livet i Holmsbu på 30-tallet. 

Hotell Holmsbu

Flotte lokaler til store og små arrangementer

“Lei hotellet for deg selv!”. Skal du feire en spesiell anledning er Badehotellet midt i blinken. Restauranten og baren er selvfølgelig åpne i høysesongen, men sammenkomster og feiringer kan du ha hos oss året rundt. Vi har en flott restaurant med piano og sjøutsikt. Ute har vi innglasset pergola som gjør at vi kan ta av tak og vegger når det er fint sommervær, og ellers sette inn varme og servere utendørs hele året.
 
På Badehotellet kan vi arrangere dåps-, konfirmasjons- eller bryllupsfest. Ønsker du leie lokaler for større eller mindre arrangementer, kanskje inkludert overnatting? Holmsbu Badehotell er her for deg – ta kontakt med oss, så skreddersyr vi et opplegg for dere.
 
Lokaler til leie |Overnatting Holmsbu
 
Tlf: 32740000. Mail: badehotehotellet@festningshotellene.no
Vi har åpent alle dager på bestilling. Vi ser frem til å høre fra deg!
Flotte lokaler til store og små arrangementer